BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

miercuri, 31 martie 2010

Robert Pattinson cu Kristen Stewart de Paste?



Robert Pattinson şi Kristen Stewart au de gând să se întâlnească în acest weekend cu ocazia sărbătorilor pascale.



Cei doi actori stau despărţiţi de câteva săptămâni din cauza muncii. Robert este ocupat cu filmările pentru "Bel Ami" în care joacă cu Uma Thurman, iar Kristen îşi promovează filmul "The Runaways".

Potrivit Showbizspy, Pattinson şi Stewart au decis să îşi petreacă acest weekend împreună şi să-şi facă multe cadouri.

"Rob şi Kristen au fost foarte ocupaţi în ultimele săptămâni şi de abia se mai văd", a declarat o sursă.
SURSA MEA: CLICK VEDETE

Eu una, am indoielile mele in aceasta privinta, dar, si mie (ca si tuturor fanilor Twilight) imi place sa cred ca ei pot fi impreuna, impotriva departarii, a oamenilor si actiunilor care ii despart....Se poate sa iubesti si de la distanta!

Robert Pattinson la Budapesta


Inca o fana norocoasa la Budapesta....ii transmit toata invidia mea!

marți, 30 martie 2010

Eclipse-nou!



Stephenie Meyer- o noua nuvela seria Twilight?


Editura Little, Brown Books for Young Readers New York, anunta lansarea acestei carti pe 5 iunie 2010- un dolar din pretul fiecarui exemplar vandut varsandu-se in conturile Crucii Rosii.
Ma intreb doar, in rautatea mea nemarginta.....daca Stephenie a avut timp sa scrie (si pofta!!) aceasta nuvela noua,- din seria Twilight- de ce nu a terminat Midnight Sun?

luni, 29 martie 2010

Jackson Rathbone

2010 pare sa fie un an bun pentru Jason Rathborne. Actorul, care va relua rolul vampirului Jasper in The Twilight Saga: Eclipse va aparea deasemenea in rolul lui Sokka in The Last Airbender si tocmai a semnat sa joace rolul principal in filmul independent Truckstop.

Acesta este noul film al lui Rotimi Rainwater, care s-a facut cunoscut in lumea filmului prin documentare despre French Open si Roland Garros. Rotimi a hotarat sa lase acum la o parte documentarele si sa regizeze povestea fictionala a unui barbat care sufera de paralizie cerebrala spastica si care are grija de tatal lui infirm, in timp ce lucreaza la un punct de repaus pentru camioane. Aflat la munca, acesta o intalneste pe o tanara prostituata, care va fi interpretata de Jennifer Lawrence – intre cei doi va incepe o poveste de dragoste.

Conform informatiilor oferite de Variety, filmarile vor incepe in septembrie si cel mai probabil, in 2011 filmul va intra in circuitul festivalelor de film.
Sursa: cinemarx.ro

sâmbătă, 27 martie 2010

2010 Kids' Choice Awards-Taylor Lautner



Iata ca al nostru Taylor Lautner, chiar daca are doar 18 ani, a inceput sa se obisnuiasca cu defilarea pe covorul rosu indreptandu-se catre scena unde i se inmaneaza cate un premiu. Azi, este cazul premiului castigat la Kids' Choice Awards- desfasurat ca de obicei la Teatrul Nickelodeon in L.A.- la categoria ,,Cel mai bun actor" unde a fost nominalizat impreuna cu Zac Efron, Tyler Perry si Shia LaBeouf. A spus simplu ca,,se simte onorat".... Poze de pe covorul rosu si de pe scena unde a primit premiul.....

Kristen Stewart: imagine de vedeta!


Trecand in revista, apritiile lui Kristen, pentru a-i observa evolutia in outfit-urile prezentate, am observat un lucru: aceeasi ,,poza" pentru fiecare aparitie publica, sau pentru majoritatea!

Robert Pattinson, vedeta din Twilight, batut pentru ca-si dadea aere de actor


Intr-un interviu acordat revistei Parade, Pattinson a marturisit ca nu era genul de baiat care sa opuna rezistenta sau care sa provoace certuri in mod voit, iar colegii sai profitau de acest lucru.

"Am fost batut de multa lume cand eram mai tanar. Am fost cam idiot, dar intotdeauna am crezut ca atacurile nu sunt provocate. S-a intamplat imediat dupa ce am inceput sa joc teatru. Imi placea s-o fac pe actorul, asa cum intelegeam eu ca trebuie sa fie un actor, dar se pare ca asta i-a determinat pe multi sa ma loveasca", a spus Robert Pattinson.

Daca ar fi avut atunci experienta pe care o are astazi, lucrurile s-ar fi intamplat cu totul altfel, mai ales ca personajul sau din filmul Remember Me are ceva mai multa violenta in sange.

In alta ordine de idei, Robert Pattinson vrea sa lanseze un album muzical pana la sfarsitul anului sau cel tarziu la inceputul anului viitor.

Din pacate lucrurile sunt targanate, pentru ca actorul nu se poate ocupa de doua lucruri in acelasi timp.

"Toti prietenii mei inregistreaza albume, ma enerveaza chestia asta, dar nu ma pot imparti in doua locuri deodata. Nu stiu cum Jennifer Lopez poate juca in filme, apoi poate canta", a conchis vedeta din Twiligh.


Sursa:Bestmusic; antena1.ro

vineri, 26 martie 2010

Robert Pattinson -TU Magazine


Robert Pattinson vorbeste despre filme, muzica si compozitii proprii in TU Magazine....si, bineinteles despre Twilight....Pentru cei ce cunosc bine engleza, articolul aici la Sursa:http://allieiswired.com/archives/2010/03/robert-pattinson-talks-music-movies-twilight/

joi, 25 martie 2010

Top Forbes






Studiourile de la Hollywood adora actorii adolescenti – nu cer multi bani si atrag copii care vor viziona chiar de mai multe ori un film si vor sta la rand pentru a cumpara tot felul de materiale promotionale legate de personajele principale. Forbes a realizat topul actorilor adolescenti care au adus cele mai mari castiguri de box office pentru filmele in care au jucat.
1. Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson 4,4 miliarde dolari



2. Dakota Fanning 2 miliarde dolari

3. Kristen Stewart 1,5 miliarde dolari
4. Taylor Lautner 900 milioane dolari


Pentru intreaga lista, aici, la sursa: http://yourmoney.wall-street.ro

miercuri, 24 martie 2010

Eclipse by *alicexz


Superba!!!!

Al dracu' de important!


1. 112 peste tot in lume. Acest numar poate fi apelat si daca ai tastele blocate.
Incearca!

2. Ti-ai inchis cheile in masina si esti departe de casa,unde-ti tii cheile
de rezerva? Daca este cineva acasa, cu telefon mobil, suna-l si roaga-l sa tina cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tau la 20 cm de usa masinii. Persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si ti se vor deschide usile.
Functioneaza si cu usa portbagajului. Incearca!
3. Ti s-a descarcat mobilul? Orice telefon mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si iti asigura o incarcatura de rezerva de 50%. Cand iti pui telefonul la incarcat, se incarca si rezerva, putand s-o folosesti si alta data.

4. Ce poti face,daca ti se fura mobilul? Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou.
Trebuie sa afli seria telefonului tau. Pentru aceasta tasteaza *#06#, fara a apasa alte taste si pe ecran va aparea automat seria. Acest cod este unic in lume si este seria telefonului tau. Noteaza acest cod si pune-l in loc sigur. Daca ti se fura telefonul, anunta operatorul tau de telefonie si comunica-iacest cod. Acesta ii permite sa-ti blocheze telefonul(aparatul in sine) si hotul nu va putea folosi telefonul tau, nici daca schimba cartela SIM.
Este putin probabil sa-ti recuperezi vreodata telefonul, dar nici hotul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este ca, daca toata lumea ar cunoaste acest truc, nu ar mai avea hotii de ce sa fure telefoane. Adu la conostinta aceste lucruri la cat mai multi prieteni. Si nu uita sa-ti notezi seria telefonului.

Patru milioane de DVD-uri cu New Moon vândute într-un singur weekend


Fanii Twilight au luat cu asalt magazinele de DVD-uri! Mai mult de patru milioane de DVD-uri cu cel de-al doilea film al seriei, The Twilight Saga: New Moon, au fost vândute weekend-ul trecut, conform Hollywood Reporter.

Summit Entertainment a anuţat că New Moon a reuşit să doboare recordul anterior deţinut de primul lungmetraj Twilight, care s-a vândut în 3,8 milioane de exemplare în primul weekend, în 2009. De altfel, Twilight a devenit cel mai bine vândut DVD în 2009,cu 9,2 milioane de unităţi vândute.

New Moon a fost lansat în cinematografe în luna noiembrie şi a înregistrat încasări de peste 707 milioane de dolari în întreaga lume.
Sursa:http://www.cinemagia.ro

marți, 23 martie 2010

Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?


Pro Video lanseaza "Saga Amurg: Luna Noua" pe DVD impreuna cu o provocare: Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?
Cu ocazia aparitiei pe DVD a filmului fenomen din 20 martie, Pro Video lanseaza tuturor fanelor seriei Amurg provocarea de a-si arata devotamentul fata de cel mai incitant si provocator vampir!
In perioada 19 martie - 6 aprilie, intra pe site-ul dedicat in exclusivitate fanilor, www.twilightsaga.ro, raspunde la intrebarea "Tu cum l-ai cuceri pe Robert Pattinson?", iar noi te premiem. Trimite cat mai repede raspunsul tau insotit de o fotografie reprezentativa pe adresa concurs@twilightsaga.ro si intri in cursa pentru premii.

Demonstreaza ca esti o fana adevarata a unuia dintre cei mai adorati actori la ora actuala, votat de revista Vanity Fair ca fiind cel mai frumos barbat din lume, iar cel mai interesant si convingator raspuns va fi premiat cu un pachet special.
Acesta va consta in: 2 DVD-uri din seria Saga Amurg (Amurg si Saga Amurg: Luna Noua), precum si doua bilete la premiera Eclipsa din 2 iulie.

In plus, cele mai votate 10 raspunsuri vor fi premiate cu 10 DVD-uri si afise Saga Amurg: Luna Noua!
Mai multe, la sursa: http://www.apropo.ro

Robert Pattinson are memorie scurta!!??


Deschid ziarul de seara....Adevarul de seara...pe care, cineva binevoitor mi-l lasa in fata usii apartamentului meu, in fiecare seara....La pag 15...Vedete...soc! Interpretul vampirului Edward Cullen din ,,Twilight Saga" nu este capabil sa retina replicile pe care le are de rostit
Mai mult de atat: pe langa problemele de memorie Pattinson se simte incomodat si de alte aspecte pe platourile de filmare ale peliculei ,,Bel Ami"
Despre ce credeti ca este vorba? despre scenele de amor cu Uma Thurman extrem de incomode.... ,,Personajul ei se foloseste de sex ca de o arma, iar personajul meu gandeste ca un animal" explica actorul britanic. Serioooos??? as adauga eu.... Bine, intreg articolul este foarte dezagreabil in ceea ce priveste prestatiile lui Pattinson din afara francizei ,,Twilight". Sper sa revin maine seara cu detalii!

Lansare DVD New Moon


Lună Nouă”, lansat pe DVD
La fel de captivantă ca primul film din seria „Amurg”, cea de-a doua parte, „Lună Nouă”, poate fi vizionată acum şi de acasă, fiind lansată şi pe DVD.


După ce a fost tradusă în 37 de limbi şi a fost vândută în peste 40 de milioane de copii în întreaga lume, seria romanelor „Amurg” a dobândit succes peste noapte. Iar interpretarea pe ecran a poveştii de iubire dintre o pământeană şi un vampir a cucerit şi mai mulţi romantici. Cel de-al doilea film al celebrei serii, „Saga Amurg: Lună Nouă”, lansat acum şi pe DVD, o prezintă pe Bella Swan, interpretată de Kristen Stewart, îndurerată din cauza pierderii adevăratei iubiri şi adâncită în lumea supranaturală, din care îşi doreşte foarte mult să facă parte. Astfel, protagonista se pune în pericol chiar mai mult decât în prima parte, iar suspansul, pasiunea, secretele străvechi şi misterele adânci garantează calitatea de excepţie a peliculei.
Sursa: www.okmagazine.ro

Kellan Lutz este un zeu!


Il recunoasteti pe tipul din fotografie? La prima vedere nu l-am recunoscut nici eu. La a doua vedere a fost altceva.....Nimeni altul decat Kellan Lutz! De ce zeu? Pentru ca il va interpreta pe Poseidon, unul dintre cei mai puternici zei ai mitologiei grecesti....Numele filmului? Il vom afla cu siguranta...

luni, 22 martie 2010

Exclusive....ECLIPSE



Bucurati-va!

sâmbătă, 20 martie 2010

Trailer Eclipse...varianta propusa de David Slade




Va place? In varianta aceasta oricare dintre noi poate participa la filmari, nu?

miercuri, 17 martie 2010

Ultima ora: Poze pe covorul rosu-Londra



Avatarul dupa Oscar!!! FUNNY!


Cine doreste sa afle ce s-a intamplat cu adevarat cu Avatar...de ce nu a luat Oscarul, si urmarile.... dati click pe titlu.....e super funny!...cu sonor...

De data asta, chiar nimic despre Twilight-Ceva frumos!




Sa ascultati cu aceeasi placere ca si mine.....!!! Este o bucata geniala...pentru cunoscatori, toata opera ...de ascultat!Foarte buni cantareti: Garou, Daniel si Patric...in ordinea intrarii...
Am uitat ceea ce era ma important: pasajul din opera ,,Notre Dame de Paris" se numeste simplu... BELLE..... Comentati!

Eternal Twilight 3 - Christopher Heyerdahl, Tinsel Korey Talk



Interesant!

17 martie 2010 -Premiera Remember Me -Londra


In aceasta seara in Leicester Square, Robert Pattinson este asteptat la premiera londoneza a filmului Remember Me. Cine are timp si posibilitati poate intra pe http://www.ubervu.com/conversations/ sa vada actualizarile in timp real ale evenimentului. Pe covorul rosu vor mai pasi dealtfel si Pierce Brosna, Emilie de Ravin, Lena Olin si Chris Cooper. Interesant de urmarit!

duminică, 14 martie 2010

Remember Me in cinematografe


Program cinema Remember Me in acest week-end
Bucuresti
Movieplex Cinema Plaza
Hollywood Multiplex
CinemaPRO
Scala
Cinema City Cotroceni

Cluj
Odeon Cineplex
Bacau
Cinema City
În Aminteşte-ţi de mine ( Remember Me), Robert revine pe marile ecrane într-o superbă poveste de dragoste, care ia naştere în momentul în care drumul lui Tyler (Robert Pattinson) se intersectează în cel mai neaşteptat mod cu cel al lui Ally (Emilie de Ravin), femeia care avea să-i schimbe
viaţa pentru totdeauna.

Un tânăr rebel în New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relaţia tensionată pe care o are cu tatăl său (Pierce Brosnan), pe fondul dispariţiei tragice şi premature a mamei sale. În momentul în care o întâlneşte pe Ally, vechiul Tyler începe să dispară treptat, transformându-se încetul cu încetul, simţindu-se deopotrivă vindecat şi inspirat de simpla ei prezenţa.

Pattinson la Pro Cinema

Acum la ProCinema TV la emisiunea ,,Lumea PRO CINEMA" prezentare ,,Remember Me"

Robert Pattinson, Kellan Lutz si Taylor Lautner in Cool Girl


A aparut editia speciala pe luna martie a revistei Cool Girl- Boys care contine un Top Hot Boys ai momentului, printre care si cei de mai sus, plus un poster cu Kellan Lutz si un articol-interviu cu Robert Pattison in care spune de exemplu ca Edward Cullen este o persoana cam puritana pentru gustul lui.....etc....etc...este un articol mai vechi, aparut in revistele din strainatate, anul trecut. L-am citit tradus, pe un blog romanesc dedicat fanilor Twilight...

sâmbătă, 13 martie 2010

Alex Meraz-pasiuni



Se stie de mai mult timp despre pasiunea pentru desen a lui alex meraz- de nenumarate ori ne-a postat pe twitter exemple din realizarile sale-...Iata unele dintre ele:

vineri, 12 martie 2010

Paralela R: The Runaways and Remember Me















In aceasta saptamana....,,de foc" s-au lansat doua filme...cele de sus din titlu. Deci Hollywood-ul are grija la fel de mult de cele doua staruri din Twilight Saga: Kristen Stewart si Robert Pattinson. Cred ca incearca sa nu fie partinitori cu niciunul dintre ei, sa nu ii supere prea tare....deci: unul mie, unul tie
Sa vedem si filmele, zic eu....

joi, 11 martie 2010

"Breaking Dawn" va fi împărţită în două filme?




de Nicole Sperling
Sursa:http://hollywoodinsider.ew.com
11 februarie 2010
DeadlineHollywood.com ne comunica faptul că Summit Entertainment va împărţi cartea a patra din seria Twilight scrisa de Stephnie Meyer în două filme. În timp ce acesta este un rezultat probabil, având în vedere ca primele doua filme au câştigat peste 1 miliard dolari în box-office în întreaga lume, Summit Entertainment spune in continuare ca nimic nu a fost decis în mod oficial. Cuvintele lor exacte: "Nici o decizie nu a fost luata şi cum am spus tot timpul continuăm să lucram cu Stephenie Meyer pentru a aduce Breaking Dawn pe marele ecran." Cred că anunţa oficial decizia lor săptămâna viitoare şi apoi incepe productia filmului.
Pentru toti fanii Twilight, iată întrebarea mea:Unde o sa splitati filmul? Amintiţi-vă secţiunile: prima şi a treia carte sunt narate de Bella, în timp ce cartea a doua- mijlocul- este, din punctul de vedere al lui Iacob.

LONDRA - actorul de la Hollywood Robert Pattinson, spune ca el cauta roluri care il vor ajuta in viaţa lui şi de aceea el a fost de acord să facă filmul ,,Remember me".
Starul din ,,Twilight" joacă rolul Tyler Hawkins, un tanar rebel din New York City care încerca să facă faţă sinuciderii fratelui său, în "Remember Me", conform Sursa: contactmusic.com.

"Incerc sa aleg roluri care ma vor ajuta sa ma dezvolt ca om şi cred că am trecut printr-un fel similar de experienta cu personajul meu Tyler. Am crezut că doar facand filmul de fapt, mi-ar ajuta să simt şi sa descoper lucruri care mă vor ajuta în viaţa mea. Am folosit aceasta ca un exerciţiu de terapie, a declarat actorul in varsta de 23 de ani.

Trailer oficial ECLIPSE



Comentarii?

miercuri, 10 martie 2010

Asteptand Eclipsa!!


Inca nu avem trailerul,dar, avem poze.....

Ultima ora: TRAILER ECLIPSE! Sorry: TEASER!



Urmariti si comentati!

Momente de aur: Robsten


Romanta dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart este dragoste adevarata - în conformitate cu mătuşa actorului.

Diana Nutley spune despre perechea - Rob, 23, şi Kristen, 19 - ca sunt făcuti unul pentru celălalt.

"Cineva trebuia să ii vada sarutand-se in vreo ocazie, mai devreme sau mai târziu," a declarat Nutley pentru revista Star.

"Ei au reuşit să păstreze romanta lor secreta pentru o lungă perioadă de timp, dar atunci când un cuplu de tineri se iubesc, ei nu pot ascunde sentimentele lor pentru totdeauna.

"Eu le doresc toata fericirea din lume, ştiu sigur ca este adevarata dragoste!"

Rapoarte recente au susţinut ca Rob şi Kristen au fost relaxati în timpul premierei New-York-eze a filmului lui Pattinson ,,Remember Me".

"În interiorul teatrului, Rob s-au grabit sa stea jos lângă Kristen, care era aşezata deja. Kristen imediat l-a întrebat, "Cum a fost?" - Referindu-se la intrarea lui pe covorul rosu şi la interviuri. El a ridicat din umeri şi a zâmbit ", a spus un spectator.

"După ce luminile s-au stins Kristen a inspectat mulţimea. Ea a aplecat capul spre Rob şi s-a ghemuit la gatul lui. El a aplecat capul spre al ei. S-au privit nestingheriti, în linişte si cu afecţiune unul fata de celalalt.

"În timpul diferitelor scene din film, Rob ii dadea lui Kristen un ghiont in umăr. A fost un gest drăguţ, probabil pentru a-i arăta acesteia modul în care este interesat de ea. De-a lungul filmului, ei au sorbit apa din aceeasi sticla şi si-au soptit reciproc la urechi.
"Parea ca se sarutau pe gât reciproc în diferite momente ale filmului - circa şase ori. Ei cu siguranţă aratau ca un cuplu drăguţ care impartaseau momente linistite împreună".

"La un moment dat, Kristen a asezat capul pe umărul lui şi el l-a sprijinit pe al sau de al ei. Micile lor semne de afecţiune au fost reciproce. "

Sursa:http://www.showbizspy.com

marți, 9 martie 2010

Aexander McQueen Final Show


Iata poze din ultima colectie a designerului......

Zac Efron in admira pe Robert Pattinson


As adauga eu,.....asa si trebuie! Dar, sa nu fim rai.

Zac Efron, starul din High School Musical a mărturisit admiraţia pentru actorul britanic Robert Pattinson, pretinzând că acesta este un ,,superstar".

Efron a dezvăluit că este un mare admirator al "Twilight" şi este deosebit de impresionat de modul în care britanicul de 23 de ani se descurca cu faima sa. (Sursa:accesshollywood.com)

"E absolut uimitor. Cred că el a facut alegeri deosebite. Cred că el se descurca foarte bine, dar ştii, e un superstar. El într-adevăr merită toate acestea", a spus Efron.

luni, 8 martie 2010

Nimic despre Twilight



Taylor Lautner
Grade: A-

The “Twilight” heartthrob popped his signature lopsided pose in a Dolce & Gabbana ensemble.

Kristen Stewart
Grade: A+

The “Twilight” sourpuss looked much less awkward than usual in a stunning strapless midnight blue Monique Lhuillier gown. Kristen topped off her look with a classy diamond bracelet by H. Stern.

Bineinteles ca nu putem trece cu vederea prestatia starurilor noastre favorite in noaptea Oscarurilor...Nu!
Iata de ce copiez mai sus, exact asa cum s-a scris, despre calificativele primite de la stilisti, de catre cei doi reprezentanti ai fixatiei noastre comune, Twiligt Saga: Taylor Lautner si Kristen Stewart. Nu incerc sa mai traduc, cuvintele prisosesc...A-ul primit de fiecare, fie ca este - sau + este foarte relevant!
.

duminică, 7 martie 2010

OSCAR 2010 -Invingatorii!!


Rezultate de pana acum......Ei bine, se pare ca doar la categoria ,,Cea mai buna actrita in rol principal" mi-au fost inselate asteptarile....Totusi, s-a intamplat ceva nemaipomenit: Sandra Bullock a castigat la doar o zi distanta Zmeura de Aur...dar si un Oscar!
Show-ul este prezentat de Steve Martin şi Alec Baldwin, iar momentan încă se mai poate paria cine va fi câştigător. Decernarea premiilor a inceput la ora 3.30, ora României.


Primul Oscar acordat a fost pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Acesta i-a revenit lui Christoph Waltz (Inglourious Basterds), favorit pentru această distincţie.

CÂŞTIGĂTORI PREMIILE OSCAR

ACTRIŢĂ ÎN ROL PRINCIPAL:

Sandra Bullock (The Blind Side)




ACTOR ÎN ROL PRINCIPAL:

Jeff Bridges (Crazy Heart)


ACTOR ROL SECUNDAR:

Christoph Waltz (Inglourious Basterds)



CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ROL SECUNDAR:

Mo'Nique (Precious)
Vezi articolul de mai jos

SURPRIZAAAA!!!: nu a castigat Avatar Oscrul pentru cel mai bun film....ci, acel film cu buget redus, care a fost aseara la PRO TV...The Hurt Locker

Au fost decernate premiile Zmeura de Aur 2010


Slava Domnului, New Moon si actorii acestui film, care au afost nominalizati, nu au ,,castigat" nicio Zmeura!
Marele câştigător" la ediţia de anul acesta a ruşinoaselor premii Zmeura de Aur a fost filmul Transformers: Revenge of the Fallen. Regizorul lungmetrajului, Michael Bay, a luat premiul pentru cel mai prost regizor.

Cea mai proastă actriţă a anului a fost desemnată Sandra Bullock pentru rolul din comedia All About Steve.

Premiile Zmeura de Aur sunt acordate anual, cu o zi înaintea premiilor Oscar, pentru cele mai proaste filme şi cele mai slabe prestaţii actoriceşti.

Iată lista completă a "fericiţilor" câştigători de anul acesta:

Cel mai prost film: Transformers: Revenge Of The Fallen
Filmul lui Michael Bay a reuşit să întreacă în cursa pentru Zmeura de Aur peliculele All About Steve, G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of Lost şi Old Dogs.
Totusi trebui subliniat faptul ca cel de-al doilea film al seriei Transformers, cu Megan Fox şi Shia LaBeouf în distribuţie, a avut încasări de peste 830 de milioane de dolari în întreaga lume.

Cea mai proastă actriţă: Sandra Bullock - All About Steve
La această categorie mai erau nominalizate: Beyonce (Obsessed), Miley Cyrus (Hannahh Montana: The Movie), Megan Fox (Transformers: Revenge Of The Fallen) şi Sarah Jessica Parker (Did You Hear About The Morgans?).

Cei mai proşti actori ai anului: Jonas Brothers - La această categoria au fost nu mai puţin de trei câştigători: Fraţii Jonas.
Au mai fost nominalizaţi: Will Ferrell (Land of the Lost), Steve Martin (Pink Panther 2), Eddie Murphy (Imagine That) şi John Travolta (Old Dogs). Jonas Brothers: The 3D Concert Experience este un concert produs pentru redare 3D, despre turneul "Burning Up", din 2008, al Jonas Brothers.

Cel mai prost cuplu: Sandra Bullock & Bradley Cooper - All About Steve.

Cea mai proastă actriţă - rol secundar: Sienna Miller - G.I. JOE: The Rise of Cobra. Sienna s-a bătut la această categorie cu Candice Bergen (Bride Wars), Ali Larter (Obsessed), Kelly Preston (Old Dogs) şi Julie White (Transformers).

Cel mai prost actor - rol secundar: Billy Ray Cyrus - Hannahh Montana: The Movie.
Au mai fost nominalizaţi: Hugh Hefner (Miss March), Robert Pattinson (New Moon), Jorma Taccone (Land of the Lost) şi Marlon Wayans (G.I. JOE).

Cel mai prost prequel, remake, rip-off sau sequel: Land of The Lost.
Au mai intrat în cursă: G.I. JOE: The Rise of Cobra, Pink Panther 2, Transformers: Revenge of The Fallen şi Twilight Saga: New Moon.

Cel mai prost regizor: Michael Bay - Transformers: Revenge Of The Fallen.
Bay i-a întrecut pe Walt Becker (Old Dogs), Brad Silberling (Land of the Lost), Stephen Sommers (G.I. JOE), Phil Traill (All About Steve).

Cel mai prost scenariu: Transformers: Revenge Of The Fallen.
Mai erau nominalizate la această categorie: All About Steve, G.I. JOE: The Rise of Cobra, Land of The Lost şi Twilight Saga: New Moon.

Anul acesta, au fost acordate şi nişte premii aniversare pentru cei care au dat-o în bară cel mai rău în ultimii zece ani:

Cel mai prost film: Battlefield Earth. Filmul, lansat în 2000, a fost nominalizat la zece categorii la Zmeura de Aur şi a obţinut opt premii.
Cel mai prost actor: Eddie Murphy. Actorul este campionul Zmeurelor în ultimii zece ani. A fost nominalizat de 12 ori şi a luat trei premii.
Cea mai proastă actriţă: Paris Hilton. Este campioana decadei la categoria feminină: cinci nominalizări şi patru premii.
Sursa:Cinemagia

OSCAR 2010- Asteptari......


În acest an, pentru prima dată în 76 de ani, 10 filme din 2009 sunt in cursa pentru ,,Cel mai bun film".
În cinstea celor 10 filme, sugeram ca sunt (10!) tot atatea lucruri de urmarit, în seara asta la transmisiunea premiilor Oscar.
Până cand vor fi deschise plicurile, niciodată nu ştiţi cu adevărat cine va câştiga la Oscar.

Surprize de genul "Brokeback Mountain" a pierdut in favoarea "Crash", în 2006 şi Marisa Tomei luând acasă individul din aur pentru "My Cousin Vinny", în 1992, sunt exemple de ceea ce meţine fascinant acest spectacol . Totusi, este distractiv de a face predicţii, chiar si pentru un concurs major cum este decernarea premiilor Oscar din acest an.

Cel mai bun actor
Jeff Bridges "Crazy Heart"
George Clooney "Up in the Air"
Colin Firth "A Single Man"
Morgan Freeman "Invictus"
Jeremy Renner "The Hurt Locker"
Va castiga: Jeff Bridges. Cu toate că farmecul lui George Clooney a fost vântul de sub aripile "Up in the Air", iubitul veteran Bridges este aşteptat ca în cele din urmă sa obţina un Oscar pentru rolurile sale subevaluate.

Cea mai bună actriţă
Sandra Bullock "The Blind Side"
Helen Mirren "The Last Station"
Carey Mulligan "An Education"
Gabourey Sidibe "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
Meryl Streep "Julie & Julia"
Va castiga: Meryl Streep. Este o cursă strânsă între ea şi favorita fanilor, Bullock, care tocmai a avut cel mai bun an al ei de box-office. Dar interpretarea lui Streep in rolul Julia Child a fost la fel de bogata şi de satisfacatoare ca o masă perfectă.

Cel mai bun actor in rol secundar.
Matt Damon "Invictus"
Woody Harrelson "Messenger"
Christopher Plummer "The Last Station"
Stanley Tucci "The Lovely Bones"
Christoph Waltz "Inglourious Basterds"
Va castiga: Christoph Waltz. Un actor veteran austriac care a devenit o stea peste noapte, el are deja nenumărate premii pentru portretizarea vie a unui ofiţer nazist în rescrierea celui de al doilea război mondial in viziunea lui Quentin Tarantino.E aproape garantat o victorie.

Cea mai buna actrita in rol secundar
Penélope Cruz "Nine"
Vera Farmiga "Up in the Air"
Maggie Gyllenhaal "Crazy Heart"
Anna Kendrick "Up in the Air"
Mo'Nique "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
Va castiga: Mo'Nique. Portretul unei mame abuzive a fost o performanţă pentru un star de comedie. Ea este un alt candidat, care este considerat cert pentru a lua acasă o statuetă.

Cel mai bun film
"Avatar"
"The Blind Side"
"District 9"
"An Education"
"The Hurt Locker"
"Inglourious Basterds"
"Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
"A Serious Man"
"Up"
"Up in the Air"

Va castiga: "Avatar". Acesta nu va fi usor totusi . "Hurt Locker," film cu buget redus, chinuitoarea drama despre o echipa de dezamorsare a bombelor, face un curent-moda printre candidati. Cu toate acestea,votantii Oscar-ului pot răsplăti "Avatar" pentru box-office-ul de mare succes făcându-l primul film de fictiune care va castiga marea onoare.
Mai multe, la sursa:The State, sau aici:http://ad.vu/z92c


Trebuie sa spun ca Taylor Lautner si Kristen Stewart vor face parte dintre prezentatorii premiilor din aceasta noapte. Sa le tinem pumnii, si, sa le urmarim prestatia.

Va invit sa urmariti decernarea premiilor Oscar ce va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles in aceasta noapte. Daca HBO a pregatit o transmisiune directa maraton, care va incepe in jurul orei 3.30, postul de televiziune Pro Cinema ne invita sa urmarim, de la ora 22.30, un documentar intitulat “Drumul spre Oscar”, care ne prezinta filmele intrate în competitie pentru cea de-a 81-a Ceremonie de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film. Enjoy!

Cei mai sexy vampiri conform OK Magazine U.K




Conform celor pulicate de catre OK Magazine in 4 martie 2010 topul celor 10 cei mai sexy vampiri arata astfel ( vezi lista de mai jos). Mai multe fotografii si explicatii, cititi pe : http://www.ok.co.uk/worldinaction




1. Twilight - Jackson Rathbone

2. Twilight - Robert Pattinson

3. The Vampire Diaries - Paul Wesley

4. Angel - David Boreanaz

5. Underworld - Kate Beckinsale

6. True Blood - Stephen Moyer

7. Angel - James Marsters

8. Interview With A Vampire - Brad Pitt

9. The Lost Boys - Kiefer Sutherland

10. Queen of the Damned - Aaliyah

sâmbătă, 6 martie 2010

Jackson Rathbone



In 5 martie 2010 , cei de la http://www.entertainmentwise.com/news l-au luat in vizor pe Jackson, discutant in mod negativ o poza de-a lui.....(nu cumva de la ziua lui de nastere?) De ce tocmai acum? nu mai au ce sa scrie? noutati ,,fierbinti"? Nu voi traduce ceea ce scriau...veti intra voi sa cititi daca doriti....Iata ceva mai sus poza incriminata....

vineri, 5 martie 2010

Robert Pattinson admite ca "'Remember me " l-a ajutat sa evolueze in cariera de actor



Când "Remember Me" va avea premiera de astăzi intr-o saptaman, publicul va avea şansa de a vedea ca Robert Pattinson face un salt de la zilele lui ca un vampir ingandurat în Forks să joace un, ei bine, tanar mediatativ cu probleme intunecate de familie în New York City. Multe persoane (inclusiv, "The View" gazdă Barbara Walters), au facut referire la Robert in acest film ca fiind,, James Dean al momentului", si ca este lucrat cu emoţie.
Da, sunt de acord....cu referirea la James Dean (vezi, poza alaturata). Despre restul, trebuie sa vad filmul, nu?

joi, 4 martie 2010

Robert Pattinson Şi Kristen Stewart sunt facuti unul pentru celălalt!!




Experţii in limbajul corpului spun ca acele cupluri in care unul copiaza de la celalalt comportamentul, sunt făcute sa fie impreuna şi se pare că Robert Pattinson şi Kristen Stewart ar putea fi astfel.

Ştim cu toţii că lui Rob îi place să se joace cu părul lui, este darul lui şi ne place când o face. Dar mai mult şi mai mult, am observat că si Kristen Stewart a inceput sa faca acelasi gest .
Chimia dintre cele doua co-staruri ale marelui ecran este surprinzătoare, probabil, că acestea sunt pe aceeasi lungime de unda.Impreuna sau doar ca prieteni buni, ne plac cei doi!
Sursa: Entertainment Wise

Eu una, consider ca asa este....s-a vazut din timpul filmarilor de la Amurg

miercuri, 3 martie 2010

Nebunie stil Twilight!



Le-am scris un comentariu privitor la faptul ca am dubii asupra faptului ca cei doi au/n-au avut asigurare pentru perioada cat s-au ,,harjonit" in copac! Voi ce parere aveti?

luni, 1 martie 2010

Breaking News! Robsten impreuna la premiera Remember Me?


Kristen Stewart pe covorul rosu pentru Robert Pattinson la Premiera filmului Remember Me

Kristen Stewart, tocmai a pasit pe covorul roşu de la premiera New York-eza a noului film in care joaca Robert Pattinson, drama romantica Remember Me, într-un spectacol de sprijin pentru prietenul ei din viaţa reală şi de pe ecran! În timp ce actrita nu a oprit pentru interviuri, faptul că ea a apărut, si a fost vazuta de toata lumea, este în mod clar o declaraţie majora cu privire seriozitatea relaţiei celor doi.
Mai multe puteti citi la sursa: http://www.hollywoodlife.com/2010/03/01