BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

miercuri, 10 noiembrie 2010

Copiii....Cullen?!


Doi copii sufera de vampirism! Ii cheama Cullen, ca-n Twilight!
Au colti lungi, se feresc de soare si se numesc Cullen. Nu sunt personaje din filmul Twilight, ci asa poate fi descrisa viata de zi cu zi a doi frati din Marea Britanie: Simon, de 13 ani si George de 11 ani.

Baietii locuiesc impreuna cu parintii in Sudbury, Suffolk si sufera de un sindrom rar numit Displazie Ectodermala Hipohidrotica. Asta inseamna ca baietii n-au voie sa transpire si trebuie sa se fereasca de lumina soarelui, care i-ar putea face sa transpire. Nu vor avea niciodata o dentitie normala, ci doar doi colti, asemenea vampirilor. Din cauza acestei "nominalizari", cei doi baieti sufera enorm: "Oamenii sunt oribili", a declarat Simon. "Copiii rad de felul in care aratam, insa adevaratii nostri prieteni ne considera chiar cool", a adaugat George. Aceasta boala este extrem de rara. Sunt doar 7.000 de cazuri in intreaga lume.
Daily Mail
Sursa: StiriProtv
Cam uratei, nu? Aoleou!Si se numesc Cullen? La gradul de frumusete al familiei Cullen din Twilight....par a fi o insulta adusa numelui. Dar, Slava Domnului, Cullenii din carte sunt doar niste personaje....

Un comentariu: