BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

joi, 21 ianuarie 2010

Cutremurul din Haiti si Robert Pattinson


Lui Robert Pattinson de obicei, îi place să nu iasa in evidenta, avand apariţii doar atunci cand este nevoit, asta insemnand obligatiile de promovare prevăzute în contractul său. Cu toate acestea, el nu a ezitat atunci când organizatorii ,, Speranţă pentru Haiti" i-au cerut sa prezinte teledonul ce urmeaza a fi difuzat si ce are ca scop strangerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti- informeaza E! Online.

"Robert Pattinson este la bord. Tocmai am auzit ca starul din ,,Twilight" a acceptat participarea la teledonul ,,Speranţa pentru Haiti" de vineri. Începând de acum, se pare ca Rob va fi unicul prezentator din Londra, unde vor interpreta si Jay-Z si Bono. Lista aristilor care vor performa - unele anunţate, iar altele - nu- va include pe: Taylor Swift, Alicia Keys, Christina Aguilera, Shakira si Bruce Springsteen, care sunt printre cei care vor performa live în timpul celor două ore de eveniment caritabil , care va fi difuzat pe toate reţelele de televiziune majore, " subliniaza E!Online.

În conformitate cu aceeaşi publicaţie, Pattinson şi doua co-staruri celebre din, "Twilight Saga", Kristen Stewart şi Taylor Lautner, au fost foarte cautati de organizatorii teledonului din cauza impactului imens pe care il au asupra publicului tanar. Se spune ca acelaşi lucru este valabil şi pentru staruri ca Angelina Jolie si Oprah Winfrey, a căror prezenţă ar fi suficientă pentru a strange sume considerabile. Pana acum, dintre aceştia, doar Pattinson a confirmat implicarea lui în cauza.


"Alte mega-celebritati care vor prezenta şi / sau vor ajuta raspunzand la telefoane sunt Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Brad Pitt, Anna Kendrick, Zac Efron, Bradley Cooper, Renee Zellweger, Chris Pine, Courteney Cox, David Arquette, Colin Farrell, Gabby Sidibe si Emily Blunt, si multi altii. [...] George Clooney va prezenta teledonul din Los Angeles, Wyclef Jean în New York şi ziaristul CNN Anderson Cooper în Haiti. Sursa noastră spune că planurile de participare a celebritatilor şi a celorlati se pot schimba . "Cu toate aceste lucruri defasurandu-se atât de repede", raporteaza revista online, "schimbări se petrec la fiecare minut", explică mai departe E!.

Alte celebritati, după cum v-am spus cu cateva zile in urma, folosind ajutorul acoperirii mass-media vor sprijini o cauză bună, cu multe staruri feminine participante la Globul de Aur din acest an care isi vor pune la licitatie rochiile purtate . Toate veniturile obţinute în urma licitaţiei vor fi donate in scopuri caritabile în Haiti.

Sursa : Celebrity News
Adresa : http://news.softpedia.com/news/Robert-Pattinson-to-Host-Hope-for-Haiti-Telethon-132567.shtml
Autor: Elena Gorgan ( da, ati vazut bine, o romanca pentru Celebrity News!!!)

Foto: SocialiteLife

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu