BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

joi, 25 februarie 2010

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt impreuna!!!


Pentru ultimul fan( probabil vreun sihastru!) care nu stia!!!

Dupa multe speculatii si zvonuri, Robert Pattinson, cel care il interpreteaza pe vampirul Edward in franciza Twilight a recunoscut ca este implicat intr-o relatie cu colega sa de platou, Kristen Stewart.

Actorul in varsta de 23 de ani, cat si iubita sa (19 ani) au negat in nenumarate randuri ca ar fi impreuna, insa Pattinson a hotarat sa rupa tacerea in aceasta duminica, la o cina organizata dupa premiile Bafta.

Cu toate ca au ajuns la eveniment separat si nu au stat unul langa celalalt in timpul ceremoniei, Pattinson a dat o declaratie ziarului britanic “The Sun” prin care a confirmat toate zvonurile legate de relatia dintre el si Kristen.

“E foarte dificil, dar suntem impreuna. Nu am putut ajunge deodata din cauza fanilor. Aceasta trebuia sa fie prima noastra aparitie publica in calitate de cuplu, insa a fost imposibil. Suntem impreuna si e un eveniment public, dar nu e usor. Trebuie sa facem toate aceste lucruri pentru a nu atrage atentia.”

Cel de-al treilea film al seriei Twilight – Eclipse urmeaza sa apara in cinematografe in luna iulie.

Sursa:www.cinemarx.ro

Un comentariu:

  1. Am citit pe blog-ul Her Mother's Eyes ca reporterul de la The Sun a rastalmacit cuvintele lui Rob. Cei de la GosspiCop (un fel de politie a barfelor) au dat comunicatul cu dezmintirea. Deci...nu stiu ce sa mai cred. Eu zic ca toata treaba asta e o strategie de marketing, nu?

    RăspundețiȘtergere