BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

duminică, 14 februarie 2010

Nimic despre Twilight- Peter Facinelli



Sunteţi de acord cu Peter că scenele de dragoste fierbinti dintre Rob şi Kristen sunt prea savuroase pentru un public format din adolescenti?

Am asteptat prea mult timp pentru a-i vedea in cele din urmă pe Robert Pattinson si pe Kristen Stewart facand dragoste în cea de-a patra şi ultima parte a seriei Twiligt,Zori de zi, iar faptul că inca nu a avut loc chiar şi pentru unele persoane (Re: părinţi) s-ar putea nu fie atât de fericit, la conţinutul seducător. Cu toate acestea, Peter Facinelli-care joacă patriarhul vampir Carlisle Cullen-ne-a făcut sa vedem gresala modului nostru de a vedea lucrurile. "Am o fiica de 12 ani, -Luca Bella, a carei mama este Jennie Garth-. Ea e un mare fan şi aş vrea ca ea să nu se simtă lăsat afară sau incomoda," a explicat Peter, 37 de ani, pentru HollywoodLife.com in exclusivitate, in 16 ianuarie, la Lionsgate la petrecerea de dinaintea Globului de Aur.

"Sperăm că este un tip de situatie PG-13", a adăugat el. "Sunt sigur că producătorii şi regizorii stiu ce vor si mai ales stiu ceea ce fac, dar sunt sigur că ei nu doresc sa instraineze fanii."

Ne place cum Peter vede ambele părţi aici: el nu vrea să distrugă nevinovăţia fiicei sale, dar nici nu vrea sa isi instraineze fanii. Loialitatea lui este in principal pentru familia sa,dealtfel familia vine întotdeauna pe primul loc la acest tata No.1.

Ce crezi despre enigma Twilight? Ar trebui ca producătorii să păstreze scenele de sex şi, posibil,sa instraineze o mare parte din publicul lor, pastrand publicul de vârstă adecvata? Poate fi aceasta o alegere fericita?
(Citeste mai mult http://www.ivillage.com/peter-facinelli-breaking-dawn-sex-scenes/1-a-74652 # ixzz0fV8yWjKq)

Am o intrebare, pentru cine stie, ce naiba este PG-13?

Un comentariu:

  1. Eeee. Eu zic sa faca doua versiuni: una fara scenele fierbinti (PG13) si una cu scenele fierbinti. Cand mergem la cinema, aratam buletinul, nu? Tipic american....

    RăspundețiȘtergere