BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

marți, 9 februarie 2010

Nimic despre Twilight


In sfarsit o publicatie care scrie ceva despre Robert Pattinson, in cunostinta de cauza! Si mai mare surpriza: aici, in Romania. Este vorba despre PRO TV Magazin din 08.02.2009

.
Robert Pattinson - HOT... Atenţie, ”frige” rău!

De când cu seria ”Twilight”, Brad Pitt şi Johnny Depp au fost ”detronaţi” din topurile celor mai sexy actori de pe planetă. Pentru că Robert Pattinson, la aproape 24 de ani, a ajuns cel mai dorit băr­bat: s-au scris deja 7 biografii, există păpuşi şi gume de mestecat cu chipul său şi, dacă l-am ”ambala” cu staniol şi fundă roşie, ar trebui să scriem ”HOT... Atenţie, rău!”.

Articol de: Cătălina Matei
08.02.2010



Taur, după zodie, şi britanic, după locul naş­te­rii (Londra), tânărul Pattinson a văzut lumina zilei în 1986. Mama lui lucra pentru o agenţie de modelling, iar tatăl său importa maşini vechi din Statele Unite. Are două surori mai mari, Lizzy şi Victoria, de care este foarte apropiat. Robert a început să cânte de mic la chi­tară şi la pian, iar în adolescenţă, datorită siluetei androgine, a po­zat ca manechin. Ini­ţial, a vrut să se dedice mu­zicii, însă actoria i-a adus primii bani. Mai precis, apariţia sa în "Harry Pot­ter şi Po­ca­lul de foc", în rolul lui Cedric Diggory, l-a aj­u­tat să se mute singur, cu chirie. Apoi, în "Little Ashes", Pattinson l-a interpretat pe Salvador Dali, care este pro­ta­gonistul unei scene de sex între homo­sexuali. În 2008, "răţuşca a­n­dro­gină", cu părul văl­voi şi faţa nebărbierită, s-a trans­for­mat în cel mai sexy vampir, odată cu lansarea primei părţi din "Twilight". Perso­na­jul său, Edward Cullen, a ajuns direct în inimile a mi­lioane de fane. Iar presupusa poveste de dra­goste dintre Ro­bert şi Kristen Stewart, par­te­ne­ra sa din "Twilight", l-a transformat în cel mai me­diatizat actor de la Hollywood. Chiar de Sfântul Valentin, ro­mâncele vor avea oca­zia să-l vadă pe Robert la HBO, în "Twilight - Amurg".
Mie mi se pare un articol destul de echidistant, si, mai ales scris fara patima persoanelor care sunt fie pro, fie anti Twilight. Voi ce parere aveti, dupa ce ne-am saturat de articole stil Bravo sau Cool Girl?
Sursa: http://www.protvmagazin.ro/articole/5485077/Robert-Pattinson-HOT-Atentie-frige-rau.html

Un comentariu:

  1. well..in comparatie cu bravo, popcorn & co., pe care am renuntat sa le mai iau de ceva vreme..articolul este de nota..9. nu 10 pentru ca, asa cum ai spus si tu, este echidistant si lipsesc entuziasmul si patima unui fan, asa cum suntem noi obisnuiti sa le citim.
    insa, eu cred ca ar trebui sa se scrie mai des astfel de articole, care au totusi ceva surse sigure in spate.

    RăspundețiȘtergere