BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

vineri, 21 mai 2010

Lansarea Twilight Eclipse in Romania: Robert Pattinson la Bucuresti


Cel de-al treilea film din seria Twilight s-a lansat ieri la Movieplex in Bucuresti.
Surpriza pregatita pentru fanii din Romania - moment care a reusit sa ramana secret pana in momentul 0 al lansarii - a fost chiar prezenta lui Robert Pattinson in carne si oase.
Actorul care-l intruchipeaza pe vampirul Edward Cullen a participat la sesiunea de autografe in incinta cinematografului, o sarcina ce s-a dovedit extrem de dificila, din cauza multimii de fane extaziate care cautau sa-l atinga.
Regizorul David Slade, prezent si el la lansare, a precizat ca este foarte posibil ca urmatorul film din cadrul proiectului Twilight - Breaking Dawn sa fie filmat in Romania.
Vizionarea proiectiei a fost urmata de o petrecere goth style in Silver Church, stropita din belsug cu vin rosu si colorata de multimea ce purta costume de vampiri. In cadrul evenimentului a avut loc si un concurs de sosii, castigat de un tanar blogger bucurestean.

Cred ca la momentul inmanarii premiului.....m-am trezit.Doamne, ce vis frumos!...oare cum ar fi fost lumea azi, daca ieri s-ar fi intamplat toate acestea? Multumesc http://bucuresti.24fun.ro (sursa) pentru cartea viselor!...iata ca mai sunt si altii care viseaza cu ochii deschisi......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu