BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

Filmulete

Loading...

miercuri, 7 iulie 2010

"The Last Airbender" va ajunge pe marile ecrane din România din 6 august

Conform http://www.romanialibera.ro "The Last Airbender" va ajunge pe marile ecrane din România din 6 august
In boxx office-ul american urmatoarele locuri dupa Eclipse, sunt ocupate de pelicula de acţiune "The Last Airbender", regizată de Night Shyaman, cu actorul de origine indiană Dev Patel în distribuţie, cu 40,6 milioane de dolari din vânzarea de bilete, şi de pelicula de animaţie tridimensională "Toy Story 3", care a obţinut 30,2 milioane de dolari.
Sa nu uitam ca in ,,The Last Airbender" joaca si al nostru Jackson Rathbone- Jasper Hale din Saga Amurg.

În vremuri imemoriale, lumea e împărţită în patru naţiuni cu puteri egale: Tribul Apei, Regatul Pământului, Poporul Focului şi Nomazii Aerului. Mii de ani lumea a trăit în pace, până în ziua când Poporul Focului a început războiul.

Singurul care ar fi putut să aducă pacea era Aang (Noah Ringer), un băieţel de numai 12 ani - Avatarul - care era încarnarea umană a Spiritului Lumii, singurul care putea controla toate cele patru elemente. Însă acesta a dispărut exact când era mai mare nevoie de el.

Acum, 100 de ani mai târziu, o războinică a Apei, Katara (Nicola Peltz), şi fratele ei Sokka (Jackson Rathbone) îl găsesc pe Aang încastrat în gheaţă. Cei doi trebuie să îl ajute pe Aang să îşi recapete puterile, altfel lumea va fi distrusă.


Uşor de zis, dar mai greu de făcut, pentru că lumea stă sub ameninţarea unei lovituri finale pe care o pregăteşte prinţul Zuko (Dev Patel), aprigul fiu al Lordului Focului.

Bazat pe serialul de animaţie TV produs de Nickelodeon, “Ultimul războinic al aerului” este primul capitol din lupta pentru supravieţuire a lui Aang.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu