BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

duminică, 23 decembrie 2012

Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii!

...simplu, la serviciu. Teoretic si practic,daca sosea Apocalipsa, trebuia sa stea la coada, asa nebunie de lume a fost prezenta pe acolo. Parca venise sfarsitul lumii. Sa nu anticipez, maine cred ca se va repeta figura. Oamenii sunt in vacante, pe la casele lor, dar, nu stau linistiti. Hai pe la banca, sa vedem ce se mai intampla pe acolo! Si, vin toti, la ghinionul pe care il am. In viata mea, am dorit sa am de lucru, iar viata....mi-a dat ce am dorit, cu varf si indesat!Dar, spre deosebire de zilele mele normale, monotone, doar ,,dus serviciu-intors acasa-nani" dus-intors cu metroul (apropo, au schimbat colindele!!!!nu in foarte bine, dar ceva-ceva mai vesel)am avut rezervare la club Tribute. Eveniment? Trupa ,, Asha"(nu stiu daca este corect cum am scris) canta cover-uri. Cred ca eram singura persoana din club care dormita pe canapea. Ce dracu' fac eu aici? De ce am venit? Puteam sa dorm mai ieftin acasa!Pe la 1 noaptea,m-am ,,adunat" de pe unde ma imprastiasem, m-am ridicat in picioare si....nu m-am mai asezat pana la 4,30 cand am plecat acasa. Doamne....acum vad cat eram de transpirata!Fir-ar Apocalipsa a naibii!

6 comentarii:

  1. Deci,bucurestenii au fost energici pe 21,vad ca romanii sunt mai curajosi de cat rusii,aseara am vorbit cu mami,care munceste la Moscova,si ce mi-au auzit urechile,in ziua asa zisei apcalipse moscovitii stateau ascunsi in casele lor,vorbele mamei "am ajuns la statia de metrou in 7 minute cu autobusul,cand in celelate zile facea 40"
    ce tine de colinde,Mariana poate ai vriun admirator secret al blogului care lucreaza DJ in metrouri,deci ti-a luat in consideratie dorinta :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dany, habar nu am de admiratori secreti, dar, miracolul s-a produs. S-a schimbat linia melodica a colindelor de la metrou. Moscovitii, cred ca bausera toata vodca din galantare cu o seara inainte de ,,sfarsitul lumii" si de-aia nu mai era nici picior de localnic pe strazi.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana,posibil sa ai dreptate,au petrecut ca ultima data,in general rusii beau foarte mult dela maturator pana la profesori universitari cred ca au vrio gena a betiei :D

      Ștergere
  3. Bine Bine!!! Eu la fel am facut incalzirea pe 21 pt ca pe 28 ma asteapta un majorat! Ma bucur ca il apuc!

    RăspundețiȘtergere