BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

Filmulete

Loading...

luni, 7 iunie 2010

Pattinson si Stewart au dominat Premiile MTV 2010Din punctul meu de vedere( iertare!!! dar, si eu sunt fana...totusi, nu sunt oarba) preferatii nostrii au castigat datorita voturilor fanilor.....filmul nu a fost ceea ce ar fi trebuit sa fie.... asta e parerea mea, nu trebuie batuta in cuie cu titlul de LEGE...


Editia 2010 a MTV Movie Awards, desfasurata aseara, 6 Iunie 2010, la Los Angeles, si-a desemnat castigatorii. Filmul "The Twilight Saga New Moon" a strans cele mai multe voturi de la fani si a obtinut, astfel, 4 premii.


Partea a doua din trilogia Twilight a castigat premiile Best Movie, Best Kiss pentru sarutul dintr Kristen Stewart si Robert Pattinson, Best Female Performance pentru Kristen Stewart si Best Male Performance pentru Robert Pattinson.Filmul "The Hangover" a obtinut doua premii Golden Popcorn, Zach Galifianakis obtinant premiul pentru Best Comedic Performance, in timp ce Ken Jeong a obtinut premiul Best WTF Moment.Anna Kendrik a primit premiul Best Breakout Star pentru rolul din "Up In The Air", in timp ce Tom Felton a castigat Best Villain pentru rolul din "Harry Potter and the Half-Blood Prince".Filmul "Obsessed" a castigat la categoria Best Fight pentru scena de bataie intre fete in care participa Beyonce Knowles si Ali Larter, iar Amanda Seyfried a obtinut premiul Best Scared-As-Sh**t Performance pentru rolul din filmul horror "Jennifer's Body".Vezi aici cele mai tari momente de la MTV Movie Awards 2010!Iata aici si lista completa a premiilor decernate in cadrul MTV Movie Awards 2010:Full Winners List of 2010 MTV Movie Awards:Best Movie: "The Twilight Saga's New Moon"
Best Female Performance: Kristen Stewart - "The Twilight Saga's New Moon"
Best Male Performance: Robert Pattinson - "The Twilight Saga's New Moon"
Best Breakout Star: Anna Kendrick - "Up in the Air"
Best Comedic Performance: Zach Galifianakis - "The Hangover"
Best Villain: Tom Felton - "Harry Potter and the Half-Blood Prince"
Best Fight: Beyonce Knowles vs. Ali Larter - "Obsessed"
Best Kiss: Kristen Stewart si Robert Pattinson - "The Twilight Saga's New Moon"
Best WTF Moment: Ken Jeong - "The Hangover", Naked Trunk Surprise
Global Superstar: Robert Pattinson
Best Scared-As-Sh**t Performance: Amanda Seyfried - "Jennifer's Body"
Biggest Badass Star: Rain
Generation Award: Sandra Bullock
Sursa:http://www.mtv.ro

Un comentariu:

  1. am batut si noi tastele pe subiectul asta destul, dar noi doua ar trebui sa presupunem ca premiile pe care le ia filmul new moon sunt de fapt ale cartii. diferenta absoluta in trailerul eclipse, actorii sunt actori frate, nu marionete cu atele rupte.

    RăspundețiȘtergere