BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

vineri, 25 iunie 2010

Zori de Zi, lansare in 2012?


Dupa ce au asteptat timp de patru zile in fata cinematografului, peste 600 de fani infocati au avut ocazia de a-si vedea idolii in carne si oase. Fanii au stat cateva zile pe cimentul pietei din Los Angeles, inconjurati de paturi, corturi, umbrele si figurile din carton ale actorilor lor preferati.

Printre urale si tipete isterice, Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner au pasit, joi seara, pe covorul rosu, devenit de aceasta data covorul negru. Alaturi de miile de fani, la premiera "Eclipsa" au venit si vedete de la Hollywood care au indragit celebra franciza cu vampiri.

Kristen Stewart a stralucit intr-o rochita alba semnata Elie Saab, cu spatele gol si cu un umar descoperit. Materialul rochiei se asemana cu penele unei lebede, ceea ce face aluzie la numele personajului interpretat de Kristen: Bella Swan (Lebada).

Desi a avut mici probleme din cauza tocurilor prea inalte, Kristen a zambit fotografilor, a dat autografe si a facut fotografii cu fanii. Referitor la schimbarile prin care trece personajul sau in "Eclipsa", Kristen a marturisit: "Am intrat complet in mintea Bellei. In acest film, ea se maturizeaza si il alege pe Edward".

Robert Pattinson a aratat la fel de sexy ca intotdeauna, de aceasta data intr-un costum Gucci de culoare visinie. Din pacate, Robert nu a putut ramane pana tarziu, declarand: "Maine trebuie sa muncesc. De la ora 5 dimineata incep filmarile pentru noul meu lungmetraj - «Water For Elephants»".
Se vehiculeaza zvonul ca, indecisa Kristen isi va alege jumatatea in 2012, odata cu lansarea ultimului film al francizei....
Surse: VDT Online si CinemaPRO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu