BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

Filmulete

Loading...

luni, 13 decembrie 2010

Cronicile din Narnia 3- in fruntea box office-ului!


In mod cu totul si cu totul surprinzator Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi", al treilea film din seria "Cronicile din Narnia", realizat în 3D, a ocupat prima poziţie în box office-ul nord-american în weekend-ul premierei, cu încasări de 24,5 milioane de dolari, informează AFP, citat de Mediafax.
De ce surprinzator? pentru ca ,,Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I", penultimul film al francizei, a coborât de pe poziţia a doua pe locul al patrulea, cu încasări de 8,5 milioane de dolari, intre acestia instalandu-se ,,Turistul" cu Angelina Jolie si Johnny Depp, si...un desen animat ,,Tangled" o adapatare a unei povesti a fratilor Grimm- nu ma intrebati care!e aceea cu Rapunzel, tipa aia din turn,toata numai par !- si uite asa.....sa inteleg ca au Cronicile mai multi fani decat HP?

Sursa: http://www.romanialibera.ro
Edmund (Skandar Keynes) şi Lucy Pevensie (Georgie Henley), împreună cu vărul lor Eustace (Will Poulter) - un puşti remarcabil de enervant - , sunt înghiţiţi de o pictură şi transportaţi înapoi în Narnia, pe superba corabie Zori-de-Zi. Aceştia se alătură regelui Caspian (Ben Barnes) şi unui şoarece războinic pe nume Reepicheep (vocea lui Simon Pegg) pentru o misiune de care depinde însă şi soarta Narniei.
In timpul calatoriei, depăşesc cele mai mari ispite, în timp ce merg pe insule misterioase, au confruntări fatidice cu creaturi magice şi duşmani siniştri şi se reunesc cu prietenul şi protectorul lor, Marele Leu Aslan (Liam Neeson). Frumos....
Nici nu vreau sa ma mai gandesc la comentariile(pro si...pro) facute pe diverse site-uri si bloguri de specialitate...Doar atat: cui ii place seria de filme, mergeti sa il vedeti! chiar merita!...si Ben Barnes este mai frumusel decat oricand...Poate numai in ,,Portretul lui Dorian Gray" a mai avut atata sarm....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu