BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

vineri, 10 decembrie 2010

Taylor Lautner rol pricipal in INCARCERON


Ce stim despre INCARCERON? Deocamdata nimic....dar, Wikipedia ne spune:
Incarceron este o fantezie / Sci-Fi roman scris de Catherine Fisher-editat in mai 2007. Este primul dintr-o serie de romane centrate în jurul Finn şi Claudia, care sunt închişi de Paznicul Incarceron (tatăl lui Claudia).Continuarea acesteia se numeste Sapphique si va aparea in SUA in 28 decembrie 2010.....
Conform stirilor,20th Century Fox a cumparat drepturile, şi o adaptare pentru marele ecran va fi lansata cu Taylor Lautner in rolul Finn!
Conform Wikipedia: "Finn, un prizonier tânăr născut in Incarceron - o închisoare total inchisa lumii exterioare - este un starseer(ce o fi asta??), o persoană predestinat să scape din închisoare. După negocierea pentru o cheie de cristal, un obiect care împărtăşeşte imaginea de vultur pe încheietura mâinii, el stabileşte cu tovarăşii săi sa evadeze din Incarceron .
Claudia, fiica la Warden , este prinsa în Realm - o lume construită să arate ca o eră trecuta. Ea este limitată, ca toată lumea, să trăiască într-un pământ atemporal în care ştiinţa avansata şi tehnologia au fost interzise. Ea nu ştie nimic de Incarceron, cu excepţia faptului că există, dar atunci când ea intra in camera de studiu a tatălui ei şi fură o cheie de cristal, totul se schimbă.

Vieţile lor, o dată răsucite în trecut, se vor ciocni inevitabil din nou. "
Se pare ca sunt carti pentru copii, dar cu actiuni serioase.....Ma intreb, rolul Claudia cine il va juca?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu