BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

sâmbătă, 19 martie 2011

Barbati care urasc femeile



Am vazut filmul! Asta noapte la HBO....la noapte la ora 00,10, partea a doua ,,Fata care s-a jucat cu focul"...iar maine noapte la 23,30 ,,Castelul din nori s-a sfaramat"In toate aceste filme (made by Suedia) actrita Noomi Rapace o interpreteaza pe Lisbeth Salander.....Parerea mea? O fantastic de buna actrita!



Jurnalist suedez, Stieg Larsson a murit în 2004, în mod neaşteptat, în urma unui crize cardiace. Cu câteva luni înainte, îi predase editorului său trilogia MILLENNIUM, o serie de romane care aveau să se numere, după dispariţia sa, printre cele mai căutate şi citite cărţi din lume. Având o intrigă irezistibilă şi extrem de complexă, cele trei volume de factură poliţistă atacă teme sensibile din punct de vedere politic, precum corupţia, prostituţia, traficul de influenţă. S-a spus că moartea lui Larsson s-a datorat îndrăznelii sale de a dezvălui în roman informaţii incomode, pe care el le deţinea ca jurnalist, dar care ar fi trebuit să rămână secrete.


Nu ma credeti? Macar vizionati filmele....De la Agatha Christie incoace cartile politiste au evoluat, trilogia asta este mai mult spre thriller- nu e chiar genul meu- dar filmele facute dupa acestea sunt bune, au subiect, si sunt usor de urmarit!
Ah, si imi place si actorul Michael Nyqvist in rolul Mikael Blomkvist...cu toata fata lui mancata(cred!)de varsat..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu