BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

joi, 14 aprilie 2011

La multi ani......mie!

15 aprilie ! Ziua mea! Da, m-am gandit sa fug de societate, si sa imi iau concediu de ziua mea, uite numai asa, pentru a putea avea spatiu de manevra.Mai intai voi trage un plans zdravan! Cineva imi/ne fura zilele...unde si cand au trecut atatia ani?Mi-e tare greu sa pronunt cu voce tare cifrele care formeaza varsta mea.....si ma intreb, s-a intamplat ceva grav cu mintea mea? Repede la oglinda! Mda, sunt cam aceeasi persoana ca ieri.....aceeasi privire usor cretina (oare chiar ma paste senilitatea?)sau este putin mai mult subliniata situatia de socul pe care l-am avut ieri cand mi-am primit in avans ,,cadoul" de ziua mea de la sotul meu? pai da, nestiind ce sa imi mai cumpere -anul trecut m-a dus la meci la Barcelona- mi-a facut o surpriza (foarte PLACUTA dealtfel!)si a adus-o in tara pentru 2 saptamani pe fiica mea, plecata la studii in Suedia.Nu era nicio problema, daca as fi stiut macar ceva, daca as fi banuit, dar nu! el vine direct de la aeroport (unde nu stiam ca s-a dus) cu ,,pachetul", la mine la serviciu....era sa fac infarct! ma uitam in ochii ei, si nu imi mai dadeam seama unde si cand ma aflu....ceva era gresit, al dracului de gresit....sau mintea mea o luase deja usor razna? Stiu ca de multe ori m-am gandit ca ar fi fost perfect ca de ziua mea sa mergem la ea in Suedia, ca am ratat cateva oferte,si ca apoi am lasat-o balta...dar de la dorinta de a fi impreuna si pana la ceea ce vedeam in fata ochilor, era caleeeee lungaaaa-lungaaa..Deci, am innebunit complet! Soc! Inima......intuneric, iar lumina, sotul meu culcat la pamant-gresie!-(alunecase in timp ce alerga sa imi ofere primul ajutor!) fiimea care se holba neincrezatoare la mine- Bine, daca am efectul asta, mai bine ma intorc in Suedia?-colegii care nu stiau cum sa reactioneze, si, in final o stropitoare intreaga de lacrimi.....am scapat! Fericirea, ca si durerea, poate ucide, nu? Iar eu....fericita complet? DA! exista fericire completa! Am trait/traiesc momente din astea....in lunga mea viata, am avut si eu momentele mele, a trebuit doar sa astept mai mult timp decat ceilalti oameni.Oh, viata lunga....I really really reached that age .......

Fug repede la buletin! Ah,nu am decat CNP-ul, data nasterii nu e trecuta, trebuie sa stii sa descifrezi cele 13 cifre din CNP. Sa caut certificatul de nastere? Ah, nu! Ala este asa ros pe margini si ingalbenit de timp, ca pare chiar mai batran decat imi aduc eu aminte sa fi trait.Oricum,mai batrana decat azi, nu am fost in toata viata mea! Matematic! Deoarece, nu stiu ce s-a intamplat- ca ceva s-a intamplat- mintea mea a intepenit la 27 de ani.Punct.
La naiba! Fac calculul, tot atatia ani au trecut, nu am cum sa ii ascund: La multi fericiti 43 de ani pentru mine!






5 comentarii:

  1. La multi ani,multa sanatate,fericire si dorinte implinite.

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANII!!! ,multa sanatate ,FERICIRE .....

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfui...suntem de aceeasi varsta (metaforic vorbind): matematic am 27 de ani, insa am senzatia sa ma simt de 43... Sa-ti dea Dumnezeu cat mai multe momente de fericire si impliniri sufletesti...sa fii sanatoasa, ca restul vin si trec de la sine. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI.SA FI IUBITA SI SA NU TE SCHIMBI NICIODATA.Sa ramai intotdeauna tanara caci numai asa sufletul tau va fi vesnic tanar la orice varsta.Cu drag OANA.

    RăspundețiȘtergere