BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

Filmulete

Loading...

marți, 3 aprilie 2012

.....de la Gabriela TudoracheIntru pe blogul meu azi, si, vad ca la una din postari am un comentariu nou. Iata mai jos, ce cuprinde mesajul. Eu, nu as putea sa scriu un articol, nu cunosc persoanele din pasajul acesta, dar, pentru cei interesati, am postat integral mesajul. Mai bun articol decat acesta, nu exista (mai ales ca nu cunosc nimic despre boala specificata). Pot sa dau in schimb, mesajul mai departe, pentru cei care pot raspunde pozitiv, si sa ofere sprijin sau macar un gand bun persoanei aflate in aceasta situatie. Sa ii tinem pumnii si sa ne rugam pentru sanatatea ei.
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu