BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

Filmulete

Loading...

duminică, 1 aprilie 2012

Filme noi-Aprilie 2012

Battleship! Nu ma dau in vant dupa gen, dar parca, dupa ce NU AM VAZUT seria Transformers, asta, care seamana, l-as vedea....pe 20 aprilie.

Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker,în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna(????de cand joaca si in filme?) este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson(preferatul meu!) este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.


The Raven Nu ma omor dupa E.A Poe, dar, dupa recenzia lui Claudiu http://cartialese.blogspot.com/2012/03/carabusul-de-aur-si-alte-povestiri-de.html">mi-a reveni pofta de supernatural....
Simplu: E.A Poe (John Cusack) scrie o colectie de nuvele in ziarul local în Baltimore,iar detectivul Emmett Fields(Luke Evans) după ce găseşte trupurile mutilate şi pline de sânge ale unei mame şi ale unei fiice, îşi dă seama că asasinatele sunt copiate la indigo din aceste nuvele .Suspectul principal, fireste, Poe, este interogat, dar un nou asasinat are loc chiar în timpul în care acesta se află în sediul poliţiei,acum avand alibi. Dar culmea, chiar Emily (Alice Eve), femeia pe care Poe o iubeşte mai presus de propria viaţă, cade în ghearele criminalului în serie şi riscă să sfârşească îngropată de vie, fiind menţinută în viaţă în decursul acestui joc de-a şoarecele şi pisica numai de intenţia psihopatului de a-l vedea pe idolul lui implicându-se în soluţionarea cazului, Edgar Allan Poe trebuie să facă echipă cu Emmett Fields pentru a o salva, mai ales că are avantajul de a putea anticipa mişcările rivalului de vreme ce poveştile poliţiste pline de mister din care se inspiră acesta sunt născocite de mintea lui. Cine dracu' e criminalul? Voi afla pe 27 aprilie

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere