BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

sâmbătă, 26 mai 2012

Kristen si Robert, FOREVER!




VESNIC!

Stie toata lumea(nu?) ce inseamna TWILIGHT....si fenomenul cauzat...
Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart si Robert Pattinson.


Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om - jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi.


Recent actrita de 22 de ani, Kristen Stewart a declarat ca fanii vor fi surprinsi de cat de multe scene de sex sunt in ultimul film.

"Este ciudat si amuzant faptul ca dupa ce Bella este transformata in vampir cei doi nu se pot abtine de la sex. De multe ori uita de responsabilitatile lor si de faptul ca au un copil. Nu mi-a venit sa cred" a dezvaluit actrita.

Vedeta a marturisit ca s-a ranit la picior luna trecuta in timp ce a refilmat cateva scene de "vanatoare" pentru film. "Mi-am petrecut adolescenta pe platourile de filmare si nu este intotdeauna atat de usor pe cat ar crede unii" a spus Kristen ai carei parinti sunt manager de platou si scenarist/regizor.

cititi mai multe pe site-ul PRO-CINEMA, sunt foarte bine documentati(suprinzator!). Cred ca, persoana care scrie articolele despre orice legat de Twilight, a citit-cel putin- cartile

Asta inseamna ca, ceea ce urmeaza, prezenta lui Kristen la Cannes....are radacini in ,,comportamentul Twilight"



Actrita in varsta de 22 de ani a atras privirile tuturor la premiera de la Cannes a celui mai nou film in care joaca iubitul sau - Cosmopolis. Kristen Stewart nu a fost deloc timida si pare ca i-a lasat pe fotografi sa vada cam mult din corpul sau.

Actrita, devenita celebra dupa rolul din saga Twilight, le-a aratat fanilor ca decolteul dramatic al rochiei sale superbe, de sirena, poate sa ii capteze mult mai mult decat tot ceilalti actori ai unui film la un loc. Nimeni nu a mai fost atent la altceva, atunci cand tanara diva si-a facut aparitia pe covorul rosu. Cred si eu....

7 comentarii:

  1. ador aceasta rochie rosie,asta e una din putinele tinute care mi-au placut la Kristen,cum am vazut rochia m-am indrogostit de ea,vreau una silara la balul de absolvire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dany, da! sunt de acord cu rochia....si pe tine, si pe Kristen. Succes la shopping!

      Ștergere
    2. ar fi minunat sa gasesc ceva asemanator,si sper din tot sufletul ca de acum in colo Kristen sa poarte nu mai rochii frumoase(ma ingrozeste amintirea de la premiera din Marea Britanie)

      Ștergere
    3. Acum trei ani, i-am luat fiica-mii -pentru absolvirea ASE-o rochita dragutza de la Paris....Anul asta, pentru absolvirea Sociologiei....o las singurica sa isi aleaga. Asa, ca stiu ce inseamna cautarea unei rochii de bal. Mult succes!

      Ștergere
    4. merci mult,sunt in cautare cam de prin ianuarie,nu mai cite modele nu am incercat si nici unul sa imi placa pina la urma,sper sa nu fac o criza de nervi si sa ramin acasa in ziua respectiva :D

      Ștergere
  2. Sa nu mai spun ca am fost super incantata sa-i vad sarutandu-se la petrecerea de dupa!!! Cred ca este prima poza in care apar sarutandu-se, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca pentru noi, fanii, a venit Craciunul in mijlocul verii...

      Ștergere