BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

miercuri, 10 martie 2010

Momente de aur: Robsten


Romanta dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart este dragoste adevarata - în conformitate cu mătuşa actorului.

Diana Nutley spune despre perechea - Rob, 23, şi Kristen, 19 - ca sunt făcuti unul pentru celălalt.

"Cineva trebuia să ii vada sarutand-se in vreo ocazie, mai devreme sau mai târziu," a declarat Nutley pentru revista Star.

"Ei au reuşit să păstreze romanta lor secreta pentru o lungă perioadă de timp, dar atunci când un cuplu de tineri se iubesc, ei nu pot ascunde sentimentele lor pentru totdeauna.

"Eu le doresc toata fericirea din lume, ştiu sigur ca este adevarata dragoste!"

Rapoarte recente au susţinut ca Rob şi Kristen au fost relaxati în timpul premierei New-York-eze a filmului lui Pattinson ,,Remember Me".

"În interiorul teatrului, Rob s-au grabit sa stea jos lângă Kristen, care era aşezata deja. Kristen imediat l-a întrebat, "Cum a fost?" - Referindu-se la intrarea lui pe covorul rosu şi la interviuri. El a ridicat din umeri şi a zâmbit ", a spus un spectator.

"După ce luminile s-au stins Kristen a inspectat mulţimea. Ea a aplecat capul spre Rob şi s-a ghemuit la gatul lui. El a aplecat capul spre al ei. S-au privit nestingheriti, în linişte si cu afecţiune unul fata de celalalt.

"În timpul diferitelor scene din film, Rob ii dadea lui Kristen un ghiont in umăr. A fost un gest drăguţ, probabil pentru a-i arăta acesteia modul în care este interesat de ea. De-a lungul filmului, ei au sorbit apa din aceeasi sticla şi si-au soptit reciproc la urechi.
"Parea ca se sarutau pe gât reciproc în diferite momente ale filmului - circa şase ori. Ei cu siguranţă aratau ca un cuplu drăguţ care impartaseau momente linistite împreună".

"La un moment dat, Kristen a asezat capul pe umărul lui şi el l-a sprijinit pe al sau de al ei. Micile lor semne de afecţiune au fost reciproce. "

Sursa:http://www.showbizspy.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu