BINE ATI VENIT!

,,lasati orice speranta, voi care intrarati!!!"...speranta ca aici, pe acest blog, veti gasi stiri scandaloase.....

duminică, 7 martie 2010

OSCAR 2010- Asteptari......


În acest an, pentru prima dată în 76 de ani, 10 filme din 2009 sunt in cursa pentru ,,Cel mai bun film".
În cinstea celor 10 filme, sugeram ca sunt (10!) tot atatea lucruri de urmarit, în seara asta la transmisiunea premiilor Oscar.
Până cand vor fi deschise plicurile, niciodată nu ştiţi cu adevărat cine va câştiga la Oscar.

Surprize de genul "Brokeback Mountain" a pierdut in favoarea "Crash", în 2006 şi Marisa Tomei luând acasă individul din aur pentru "My Cousin Vinny", în 1992, sunt exemple de ceea ce meţine fascinant acest spectacol . Totusi, este distractiv de a face predicţii, chiar si pentru un concurs major cum este decernarea premiilor Oscar din acest an.

Cel mai bun actor
Jeff Bridges "Crazy Heart"
George Clooney "Up in the Air"
Colin Firth "A Single Man"
Morgan Freeman "Invictus"
Jeremy Renner "The Hurt Locker"
Va castiga: Jeff Bridges. Cu toate că farmecul lui George Clooney a fost vântul de sub aripile "Up in the Air", iubitul veteran Bridges este aşteptat ca în cele din urmă sa obţina un Oscar pentru rolurile sale subevaluate.

Cea mai bună actriţă
Sandra Bullock "The Blind Side"
Helen Mirren "The Last Station"
Carey Mulligan "An Education"
Gabourey Sidibe "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
Meryl Streep "Julie & Julia"
Va castiga: Meryl Streep. Este o cursă strânsă între ea şi favorita fanilor, Bullock, care tocmai a avut cel mai bun an al ei de box-office. Dar interpretarea lui Streep in rolul Julia Child a fost la fel de bogata şi de satisfacatoare ca o masă perfectă.

Cel mai bun actor in rol secundar.
Matt Damon "Invictus"
Woody Harrelson "Messenger"
Christopher Plummer "The Last Station"
Stanley Tucci "The Lovely Bones"
Christoph Waltz "Inglourious Basterds"
Va castiga: Christoph Waltz. Un actor veteran austriac care a devenit o stea peste noapte, el are deja nenumărate premii pentru portretizarea vie a unui ofiţer nazist în rescrierea celui de al doilea război mondial in viziunea lui Quentin Tarantino.E aproape garantat o victorie.

Cea mai buna actrita in rol secundar
Penélope Cruz "Nine"
Vera Farmiga "Up in the Air"
Maggie Gyllenhaal "Crazy Heart"
Anna Kendrick "Up in the Air"
Mo'Nique "Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
Va castiga: Mo'Nique. Portretul unei mame abuzive a fost o performanţă pentru un star de comedie. Ea este un alt candidat, care este considerat cert pentru a lua acasă o statuetă.

Cel mai bun film
"Avatar"
"The Blind Side"
"District 9"
"An Education"
"The Hurt Locker"
"Inglourious Basterds"
"Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"
"A Serious Man"
"Up"
"Up in the Air"

Va castiga: "Avatar". Acesta nu va fi usor totusi . "Hurt Locker," film cu buget redus, chinuitoarea drama despre o echipa de dezamorsare a bombelor, face un curent-moda printre candidati. Cu toate acestea,votantii Oscar-ului pot răsplăti "Avatar" pentru box-office-ul de mare succes făcându-l primul film de fictiune care va castiga marea onoare.
Mai multe, la sursa:The State, sau aici:http://ad.vu/z92c


Trebuie sa spun ca Taylor Lautner si Kristen Stewart vor face parte dintre prezentatorii premiilor din aceasta noapte. Sa le tinem pumnii, si, sa le urmarim prestatia.

Va invit sa urmariti decernarea premiilor Oscar ce va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles in aceasta noapte. Daca HBO a pregatit o transmisiune directa maraton, care va incepe in jurul orei 3.30, postul de televiziune Pro Cinema ne invita sa urmarim, de la ora 22.30, un documentar intitulat “Drumul spre Oscar”, care ne prezinta filmele intrate în competitie pentru cea de-a 81-a Ceremonie de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu